1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Obklady a dlažby
  4. Cult
  5. Dlažba La Futura Cult Beige...

Dlažba La Futura Cult Beige 81x81 cm naturale rektifikovaná

003369.jpg
<
0 0
>

Dlažba La Futura Cult Beige 81x81 cm naturale rektifikovaná

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 63.04 m²
Série:
Doporučená cena:
2 016 Kč / m²
Ušetříte s DPH:
53% ( 1 067 Kč / m² )
Vaše cena:
949 Kč / m²
784 Kč bez DPH
1 Balení = 1.97 m² = 1 870 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: AN2B2A1
Obsah balení: 1.97 m²
Hmotnost: 39.4 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Cult

Série Cult je v nádherném designu betonu. Sérii Cult jsme pro e-shop vybrali proto, že jsme ji viděli nejen na vzorkovně italského výrobce, ale i ve vstupní hale jejich administrativní budovy. Vypadá nádherně a je to jeden z nejhezčích betonů, který jsme doposud mohli vidět. Kdo preferuje tento design, má k dispozici dlažbu za cenu, která je pro slinutou rektifikovanou dlažbu s probarveným střepem na trhu výjimečná.

O sérii Cult:

Série Cult je v nádherném designu betonu ve formátu 81x81 cm a 81x162 cm. Sérii Cult jsme pro e-shop vybrali proto, že jsme ji viděli nejen na vzorkovně italského výrobce, ale i ve vstupní hale jejich administrativní budovy. Vypadá nádherně a je to jeden z nejhezčích betonů, který jsme doposud mohli vidět. Formát 81x162 cm je impozantní a dá každému prostoru vysokou designovou úroveň a prestiž. Kdo preferuje čtvercový formát, má k dispozici rozměr 81x81 cm za cenu, která je pro slinutou rektifikovanou dlažbu s probarveným střepem na trhu výjimečná.

O společnosti Antica Ceramica:

Antica Ceramica je italský výrobce obkladů a dlažeb, který byl založen v roce 1961, v srdci průmyslové keramické oblasti, v okolí Modeny a Reggio Emilia. Již více než 50 let vyrábí obklady a dlažby a neustále posiluje jak na italském, tak i na mezinárodním trhu. Antica Ceramica, je dnes díky neustálým investicím do výrobních technologií, výzkumu a vývoje, moderní a dynamickou průmyslovou firmou, která vyrábí obklady a dlažby s vysokými technickými parametry a také nejnovějšími designy, které jsou v souladu se současnými trendy.

Technické parametry:

BarvaBéžová
GlazuraAno
PovrchMatný
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
ProtiskluzR10
Tloušťka střepu (cm)1
Stupeň otěruPEI 5
Typ střepuSlinutý
Typ glazuryDigitální tisk
Barevná variabilitaAno
Země původuItálie
Rozměr skutečný81x81
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (11)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz