1. Úvod
  2. Living Media spojuje tři me...

Living Media spojuje tři media o bydlení, architektuře a lifestylu

Nově vzniklá mediální skupina Living Media zastřešuje TVbydleni.cz, TVarchitect.com a Mercury’s Way Magazine. Cílem tohoto spojení je rozšíření zásahu napříč publikem všech tří značek, a to nejen v rámci sledovanosti, ale i odbornosti. TV Bydlení je již rok významným médiem na poli bydlení, kde lidé nacházejí inspiraci, rady, novinky, zajímavé technologie, a to populární formou – pomocí pořadů, videí z výroby, vzorkoven a výstav. TV Architect je oblíbená u odborné veřejnosti především z řad architektů a Mercury‘s Way Magazine je časopis o životním stylu s tipy na luxusní zboží a služby.

„To spojení nám dává velký smysl. A už teď na začátku máme pozitivní odezvy od některých našich stávajících klientů. Publikum TV Bydlení je jasné a důležité pro nás je, že stále narůstá, to nás velmi těší. Cílová skupina TV Architect je hlavně z řad architektů a odborníků, to je něco speciálního a už teď víme, že to to skvěle doplňuje s TV Bydlení. Chceme hlavně využít synergií mezi médii a maximalizovat přínosy pro všechny. To je to, proč se spojujeme a zároveň rozšiřujeme.“ říká Míra Hejda, generální ředitel Living Media.

TV Bydlení a TV Architect fungují vedle sebe od svých počátků, k užší spolupráci ale došlo až nyní. Úplnou novinkou je lifestylový magazín Mercury’s Way Magazine. Ten doposud vycházel ve dvojjazyčné česko-ruské podobě a cílil především na movitou ruskou klientelu. Novinkou v jarním vydání, které bude prvním oficiálním vydáním pod Living Media, bude rozšíření magazínu o anglický jazyk.

TV Bydlení aktuálně připravuje nové pořady: „S Hankou Reinders Mašlíkovou budeme dělat Bydlení slavných. Chceme dát lidem zajímavou inspiraci a samozřejmě bude zajímavé nakouknout k celebritám domů. S Michalem Jančaříkem se zaměříme na hodně náročné téma. Pořad jsme nazvali jednoduše Bydlení handicapovaných a máme za cíl pomoci lidem, kteří se dostali do složitých životních situací. Michal skončil nečekaně na vozíku a je připraven nám popsat, co všechno musel ve svém životě tzn. i bydlení změnit.“ uvádí Viktor Nový, programový ředitel.

A nové pořady se chystají i na TV Architect, která vysílá aktuálně nejoblíbenější pořad Skryté poklady architektury pohledem Zdeňka Lukeše. „Víme, že architekty u nás nejvíce baví samotní architekti. Toho chceme využít, a proto se nové pořady budou zaměřovat hlavně na jejich práci, příběhy a také problémy, které denně řeší.“ dodává Viktor Nový.

Oficiální stránky (rozcestník): https://www.living-media.cz

Kontaktní osoba: Lucie Kratochvílová, info@living-media.cz, +420 776 456 111

Hodnocení obchodu na Zboží.cz