1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Dlažba Ermes Vintage cement...
  4. Vintage

Dlažba Ermes Vintage cemento 20x20 cm naturale

Výprodej

Dlažba Ermes Vintage cemento 20x20 cm naturale

Dostupnost:
na dotaz

Na dotaz

Toto zboží se již nevyrábí a nelze tedy doobjednat u dodavatele. Je ale ještě možné, že je za výprodejovou cenu blokované na některém z našich skladů, proto nás prosím kontaktujte.

Výrobce:
Série:
Tento produkt nelze koupit
ID produktu: PF00012660/36782
Obsah balení: 1.52 m²
Hmotnost: 24.32 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Vintage

Design série Vintage vychází z barvených betonových dlažeb, na které byly před vypálením nebo vytvrdnutím ručně namalované dekory. Na tyto technologie navazovali i tradiční výrobci keramických dlažeb jako například RAKO (s historií 134 let). Z tohoto důvodu můžete ještě dnes vidět na podlahách starých činžovních domů materiály v obdobném designu. Jednoduchý rozdíl mezi sériemi ve stylu Vintage a Patchwork uvidíte v typologii dekorace. Druhý rozdíl je však v rozměru. Patchwork napodobuje koberce, které měly různé rozměry a byly velké. Naopak dlaždice na počátku 20. století měly malé formáty, ve většině případů 20x20 cm, proto i styl Vintage používá tyto menší formáty. Série je svým designem specifická a je velice důležité přemýšlet, kam se opravdu hodí.

Technické parametry:

BarvaŠedá
GlazuraAno
PovrchMatný
KalibraceAno
MrazuvzdornostAno
ProtiskluzR9
Tloušťka střepu (cm)0,8
Stupeň otěruPEI 5
Typ střepuSlinutý
Typ glazuryRotocolor
Barevná variabilitaAno
Země původuItálie
Rozměr skutečný20x20x0,74
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz