1. Zpět na výpis
  2. Úvod
  3. Vodovodní baterie
  4. Hansgrohe Ecostat termostat...

Hansgrohe Ecostat termostatická baterie sprchová Universal chrom

B5O2K1.jpg
<
0 0
>

Hansgrohe Ecostat termostatická baterie sprchová Universal chrom

Dostupnost:
Na objednávku (Za 12 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Výrobce:
Doporučená cena:
8 914 Kč
Ušetříte s DPH:
10% ( 891 Kč )
Vaše cena:
8 022 Kč
6 630 Kč bez DPH
1 Ks = 8 022 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 13122000
EAN: 4011097739205
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 1 Kg / Balení
Informace o produktu

O společnosti Hansgrohe:

Společnost Hansgrohe je soukromou akciovou společností s více než sto letou historií. Originalita, inovativní výrobky a designově orientovaná koupelnová řešení jsou spolu s pověstnou německou kvalitou zárukou Vaší spokojenosti. Značka Hansgrohe Vám přináší ucelenou nabídku vodovodních baterií a sprch v různých designových stylech a cenových kategoriích. Stovky mezinárodních ocenění jsou důkazem profesionality a funkčnosti produktů tohoto výrobce, které přispívají k celkové harmonii Vaší koupelny. Hansgrohe vyrábí své armatury a sprchy přesně tak, aby byly dokonalým spojením tvaru i funkce a zároveň splňovaly ty nejpřísnější požadavky na hygienu a kvalitu. Žádný jiný výrobce na světě nemá lepší sprchový program.

Základní výhody produktů značky Hansgrohe:

  • Výrobky pro dlouhodobé používání díky inovaci, technice a komfortu.
  • Vynikající design.
  • Vhodné pro koupelny různých stylů.
  • Ekologicky nezávadné produkty.
  • Nejvyšší německá preciznost a kvalita.
  • Dlouholetá tradice.
  • Záruka výrobce: 5 let.
  • Nabízí více techniky a komfortu viz. níže.


O sérii Ecostat:

Série Ecostat německého výrobce Hansgrohe je zaměřena na termostaty pro vany a sprchové kouty. Bezpečnost a komfortní nastavení požadované teploty vody jsou na prvním místě. Jedná se o produkty špičkové kvality s využitím moderních technologií. Výhodou termostatických baterií je rychlé a snadné nastavení požadované teploty vody. Termostatická kartuše navíc dokáže do určité míry korigovat teplotní a tlakové výkyvy vstupní vody, tak že výstupní teplota vody je stále stejná a uživatel nepozná rozdíl. Termostatické baterie mají tzv. dětskou pojistku, díky které se eliminuje riziko "opaření", vyšší teplotu výstupní vody (nad 40-42°C) lze nastavit až po odblokování dětské pojistky. Termostatické baterie jsou právě proto ideální do sprchových koutů a k vanám, neboť nehrozí, že náhodou zavadíte o klasickou páku a opařite se nebo v lepším případě dostanete studenou sprchu. 
 

Charakteristika výrobku:

  • Průtokové množtsví: 17 l/min.
  • Vyložení: 80 mm.
  • Rozteč: 150 mm.
  • Tlačítko Ecostop omezuje spotřebu vody na 10 l / min.

Technologie:

Ecostat: Komfort a bezpečnost při koupeli

Termostat udržuje konstantní teplotu vody, kterou si můžete pomocí otočných rukojetí libovolně nastavit. Šok ze studené nebo horké vody z důvodu kolísajícího tlaku vody se nyní stává minulostí. Zároveň nehrozí že byste omylem zavadili o páku baterie a přenastavili si tak teplotu výstupní vody.

 

 
EcoSmart: Šikovně ušetřit vodu, chránit klima

EcoSmart technologie udává trendy. Ochrana klimatu začíná u sprchováni a ekologického chování při mytí rukou. Jako „obhájce hodnoty vody“ přejímá Hansgrohe přední roli v zacházení s tímto drahocenným zdrojem. Baterie a sprchy Hansgrohe, které jsou vybaveny technologií EcoSmart, mají až o 60 % nižší spotřebu vody, než běžné produkty a to bez ztráty pohodlí. Menší spotřeba teplé vody jde ruku v ruce s menšími náklady na energie. A to také znamená: nižší emise CO2 a menší náklady. EcoSmart nabízí díky vodě obohacené vzduchem: příjemný zážitek ze sprchování, díky měkkému plnému vodnímu proudu. Rozdíl pocítíte na vlastní kůži.

Běžná umyvadlová baterie spotřebuje přibližně 13 litrů vody za minutu. Díky EcoSmart technologii je spotřeba vody ve všech umyvadlových bateriích redukována až o 60 procent* na přibližně 5 litrů za minutu. Jak je to možné? Díky příměsi vzduchu a speciálnímu omezovači průtoku. Perlátor EcoSmart je vestavěn do výtoku umyvadlové baterie a obohacuje tak vodu o vzduch. Výsledek tvoří nasycený plný vodní proud. Přesný "O-kroužek“ reaguje automaticky na proměnlivý tlak vody a mění svůj tvar. Omezuje průtok a šetří tak stále pitnou vodu.

* bez EcoSmart: 13 litrů za minutu při 0,3 MPa (3 bar)

 

 

Technické parametry:

Technické parametry:

BarvaChrom
Země původuČeská republika

Doprava zdarma - více informací zde

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Doporučené produkty pro realizaci (1)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz