Progress Profiles Procover 1045 ALL lišta krycí leštěný hliník chrom 1/270 cm

t-chrom.jpg

Progress Profiles Procover 1045 ALL lišta krycí leštěný hliník chrom 1/270 cm

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 4 ks
Doporučená cena:
558 Kč
Ušetříte s DPH:
5% ( 28 Kč )
Vaše cena:
530 Kč
438 Kč bez DPH
1 Ks = 530 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: PCRBC1045
EAN: 8031893053035
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

O sérii Přechodové lišty

Rozhodli jste se pro výměnu podlahové krytiny? Jeden typ krytiny nemusí být vhodný do všech místností, proto je vhodné sáhnout po přechodových lištách, které zakryjí nerovnosti mezi jednotlivými podlahami nebo koberci. Mají dvojí funkci: estetickou i bezpečnostní. Můžete díky nim předejít zakopnutí v místech, kde je podlaha různě vysoká. Nejčastějším výrobním materiálem je mosaz, ocel a hliník. Lišty z těchto materiálů najdete také v naší nabídce. Instalace lišt se odvíjí od jejich funkce. Je tedy možné je lepit stejným lepidlem jako dlaždice nebo pomocí silikonu či konstrukčního lepidla. Z hlediska estetického zpracování nabízíme povrchovou úpravu jak leštěním, tak kartáčováním. Při výběru je proto vhodné zohlednit celkový design vašeho domu či bytu.

O produktu:

Procover 1045 ALL je přechodový profil tvaru "T" z chromovaného leštěného hliníku, vhodný pro překrytí přechodu mezi různými tenkovrstvými druhy podlahy v šířce od 3 do 6 mm. Profil Procover chrání hrany dlaždic před poškozením a samotná instalace je velice snadná. Tento elegantní profil je vhodné po stranách utěsnit silikonem a zabránit tak přístupu nečistot a vlhkosti pod lištu. Profily se lepí pomocí silikonu nebo konstrukčního lepidla. K dispozici jsou v chromovaném leštěném hliníku a eloxovaném stříbře.

O výrobci Progress Profiles:

Italský výrobce Progress Profiles má ve své široké nabídce více než 6 000 lišt z PVC, nerezové oceli, hliníku, z mosazi, dřevě, voděodolné membrány a drenážní systémy pro všechny druhy, které v rámci realizace obkladů a dlažeb potřebujete. Výrobní prostory rozkládající se na ploše více než 10 000 metrů čtverečních a nejmodernější zařízení, je určeno k výrobě inovativních řešení technických i dekoračních detailů interiérů i exterérů pro obytné a komerční prostory. Ještě před 20 lety nikdo lišty nepoužíval. Dodavatelé obkladů měli vždy v nabídce tzv. jolly. Byly to vlastně podbroušené dlaždice připravené pro kamenické rohy. Samozřejmě u ekonomických produktů tyto prvky nebyly. Z tohoto důvodu se v rámci zkvalitnění stavební výroby začaly objevovat první plastové rohové lišty. S vývojem doby začaly přicházet i kvalitní kovové prvky, které se kromě technických detailů snažily řešit i design.

Technické parametry:

BarvaChrom
MateriálHliník
Země původuItálie
Rozměr skutečný270/10
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (2)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz