Progress Profiles Prolistel ACC lišta dekorační kartáčovaná nerezová ocel 1,5/270 cm

<
0 0
>

Progress Profiles Prolistel ACC lišta dekorační kartáčovaná nerezová ocel 1,5/270 cm

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 30 ks
Doporučená cena:
1 143 Kč
Ušetříte s DPH:
5% ( 57 Kč )
Vaše cena:
1 086 Kč
898 Kč bez DPH
1 Ks = 1 086 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: PLTACS15
EAN: 8031893023175
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

O sérii Dekorační lišty

Při plánování stavby bytu nebo při rekonstrukci koupelny budete jistě zvažovat možnosti obkladu. Hitem posledních let jsou koupelny bez dlaždic nebo velkoformátové dlažby s rektifikací. Při obkládání bude viditelnost spár minimální, takže celkový dojem bude působit celistvě. Efektivním doplněním plochy jsou dekorační lišty, které nenaruší jednolitost a zároveň koupelnu ozvláštní. Profily je možné použít také jako dělící prvek mezi různými povrchy. Umístit je můžete horizontálně i vertikálně. Pro lepení se používá stejné lepidlo jako na dlaždice. K dispozici jsou dekorační lišty s leštěným nebo kartáčovaným povrchem nerezové oceli či varianta leštěného chromu nebo eloxovaného stříbra. Profil nabízíme jak zakulacený, tak pravoúhlý.

O produktu:

Prolistel ACC jsou dekorativní profily vhodné pro použití do obkládaných ploch keramických obkladů, přírodních kamenů nebo mozaiky. Profily Prolistel ACC  jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli AISI 304/1.4301-V2A. Tyto profily lze pouřít jako horizontální i vertikální dekorace v obkladu i v dlažbě, bez ohledu na její tloušťku. Současně je možné tyto profily použít jako dělící prvek mezi různými povrchy. Profily se lepí pomocí stejného lepidla jako dlaždice. K dispozici jsou v leštěné a kartáčované nerezové oceli.

O výrobci Progress Profiles:

Italský výrobce Progress Profiles má ve své široké nabídce více než 6 000 lišt z PVC, nerezové oceli, hliníku, z mosazi, dřevě, voděodolné membrány a drenážní systémy pro všechny druhy, které v rámci realizace obkladů a dlažeb potřebujete. Výrobní prostory rozkládající se na ploše více než 10 000 metrů čtverečních a nejmodernější zařízení, je určeno k výrobě inovativních řešení technických i dekoračních detailů interiérů i exterérů pro obytné a komerční prostory. Ještě před 20 lety nikdo lišty nepoužíval. Dodavatelé obkladů měli vždy v nabídce tzv. jolly. Byly to vlastně podbroušené dlaždice připravené pro kamenické rohy. Samozřejmě u ekonomických produktů tyto prvky nebyly. Z tohoto důvodu se v rámci zkvalitnění stavební výroby začaly objevovat první plastové rohové lišty. S vývojem doby začaly přicházet i kvalitní kovové prvky, které se kromě technických detailů snažily řešit i design.

Technické parametry:

BarvaNerez
MateriálNerez
Země původuItálie
Rozměr skutečný270/15
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (7)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz