Jika Cubito Pure umyvadlo závěsné 60 cm 1 otvor pro baterii bílá

<
0 0
>

Jika Cubito Pure umyvadlo závěsné 60 cm 1 otvor pro baterii bílá

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 3 ks
Výrobce:
Doporučená cena:
3 174 Kč
Ušetříte s DPH:
10% ( 317 Kč )
Vaše cena:
2 856 Kč
2 361 Kč bez DPH
1 Ks = 2 856 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: H8104230001041
EAN: 4014804455047
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 13 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Cubito Pure:

Úspěšná série Cubito Pure výrobce Jika nabízí čisté, až strohé tvary sanitární keramiky a nábytku, které vycházejí z moderních trendů současnosti. Jika v této sérii nabízí několik barevných variant produktů. Funkčnost je v Cubitu hlavním bodem. Modelová řada je známa nejen svými praktickými asymetrickými umyvadly, ale i prostorově úsporným koupelnovým nábytkem. Umyvadlové desky jsou nabízeny bez otvoru pro umyvadlo nebo naopak s výřezem. Série se přizpůsobila trendům dnešní doby a to konkrétně co se použitých materiálů týká. Jedná se o 100% recyklovatelný materiál, ze kterého jsou produkty vyrobeny. Lze také volitelně objednat produkty s praktickou povrchovou úpravou Jika perla, která odpuzuje vodu a zajišťuje tak rychlejší stékání vody i všech nečistot. Dalšími přednostmi jsou například technologie total clean, systém splachovacích kanálků po celém vnitřním obvodu záchodové mísy nebo sedátka opatřená technologií „slowclose“, známou též jako Softclose, což je praktická funkce pozvolného sklápění WC sedátka.


Charakteristika výrobku:

  • Umyvadlo závěsné.
  • Barevné provedení: bílá.
  • Délka: 60 cm.
  • Hloubka: 45 cm.
  • Výška: 16,5 cm.
  • Varianta: s jedním otvorem pro baterii.


O společnosti Jika:

Značka Jika prakticky od svého vzniku suverénně zaujímá postavení jedničky na českém trhu a také v zahraničí potvrzuje dlouholetou tradici kvalitní výroby koupelnové keramiky a koupelnového nábytku. Trvalá přízeň zákazníků patří značce Jika zejména kvůli ideálnímu spojení kvality a ceny. Za poslední roky se rozšířilo portfolio Jiky hlavně o nábytek, sprchové kouty a příslušenství. Velký podíl na obchodním úspěchu má tato široká komplexní nabídka výrobků, vysoká kvalita zpracování i nadstandardní servis.

Základní výhody produktů značky Jika:

    • Čisté linie.
    • Ideální spojení kvality ceny.
    • Bohaté škály rozměrů.
    • Mnoho typů designů.
    • Český výrobce.

Technické parametry:

BarvaBílá
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný60x45
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (13)

Doporučené produkty pro realizaci (12)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz