Roca Sigma vanová baterie bez příslušenství chrom

321FS1Z000001V-01.jpg
<
0 0
>
Výprodej

Roca Sigma vanová baterie bez příslušenství chrom

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 104 ks
Výrobce:
Doporučená cena:
2 071 Kč
Ušetříte s DPH:
66% ( 1 372 Kč )
Vaše cena:
699 Kč
578 Kč bez DPH
1 Ks = 699 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 321FS1Z000001
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 2 Kg / Balení
Informace o produktu

Rozteč vodovodní baterie je 150 mm.

O společnosti Roca:

Společnost Roce je španělský výrobce jehož obchodní síť dnes zahrnuje 135 států, do které dodává výrobky jejích 76 výrobních závodů s více než 20 000 zaměstnanci po celém světě. Historie společnosti Roca sahá až do roku 1936, kdy se pustila do výroby sanitární keramiky. Společnost Roca věnuje soustavnou pozornost společenským změnám týkajícím se kultury spojené s vodou - hlavním přírodním zdrojem, s nímž pracuje. Následně v roce 1954 zahájila Roca výrobu baterií a kovového příslušenství. V srpnu 1999 pak převzala Roca celosvětovou produkci svého největšího evropského konkurenta – švýcarské společnosti Laufen. V roce 2005 oznámila společnost Roca odvážný strategický plán zaměřený na koupelnové prostory a v roce 2006 dosáhla v tomto odvětví vedoucí pozice na světovém trhu. Chcete li originalitu pak volte značku Roca. Španělský trh přináší jižanský temperament, originalitu, keramiku a nábytek s řadou příjemných designových detailů, ale i revoluční novinky, které zpříjemňují každodenní používání produktů Roca.

Základní výhody produktů značky Roca:

  • Největší výrobce sanitární keramiky na světě.
  • Roca nabízí kompletní sortiment: sanitární keramiku, vany, sprchové kouty, vířivky, sauny, vodovodní armatury, dlažby a obklady a také zařízení kuchyní.
  • Vysoká kvalita je doložená mezinárodním certifikátem ISO 9001 o dodržování jakosti a certifikátů kvality.
  • Produkty Roca vynikají svou vysokou funkčností, ale i originálním prosluněným designem a čistými liniemi a tvary.

Technické parametry:

BarvaChrom
Země původuŠpanělsko
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (4)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz