1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Obklady a dlažby
  4. Taurus Double
  5. Dlažba Rako Taurus Double b...

Dlažba Rako Taurus Double béžová 60x60 cm pololesklá rektifikovaná

Výprodej

Dlažba Rako Taurus Double béžová 60x60 cm pololesklá rektifikovaná

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 532.44 m²
Výrobce:
Doporučená cena:
990 Kč / m²
Ušetříte s DPH:
60% ( 591 Kč / m² )
Vaše cena:
399 Kč / m²
330 Kč bez DPH
1 Balení = 1.08 m² = 431 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: TAN64002.1
Obsah balení: 1.08 m²
Hmotnost: 27 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Taurus Double:

Taurus Double je slinutá mrazuvzdorná dlažba, vyráběná v leštěném a pololesklém (satinovaném povrchu) v rozměru 60x60 cm (resp. 59,8x59,8x0,95 cm). Tato vysoce slinutá dlažba má velmi pevný homogenní střep, který je svou strukturou podobný porcelánu. Slinuté dlaždice ale mají podstatně vyšší pevnost a velmi nízkou nasákavost (menší než 0,1 %). Díky tomu téměř neabsorbují žádnou vodu ani nečistoty, a proto je lze použít prakticky kdekoli v interiéru i exteriéru. Dlažby Taurus Double jsou dokonale mrazuvzdorné a proto jsou předurčeny k použití v exteriérech kde na ně působí extrémní podmínky časté střídání teplot za stálé přítomnosti vody. Tato dlažba má také vynikající odolnost proti působení chemických látek, proto odolává všem běžně používaným prostředkům při čištění a dezinfekci. Tvrdost dlažby je stupeň 7 podle Mohsovy stupnice, což odpovídá tím nejtvrdším žulám a povrch je tedy velice odolný proti poškrábání. Přesto je zde nutné (hlavně u leštěného povrchu) dodržet ve vstupních prostorách použití kvalitních čistících zón. Dlažby Taurus Double jsou rektifikované což garantuje přesný rozměr a možnost kombinace jednotlivých barev.
Tato série je převážně využívaná pro pokládku podlah, ale lze jí také elegantně využít na obklady stěn v koupelnách, šatnách, sprchách nebo ve výrobních provozech. Současně máme k této sérii také skladem značné množství tvarových prvků, jako jsou schodovky a sokly. 

Pololesklý povrch

Tento způsob přeleštění je vhodný pro prostory s vysokým zatížením. Je velice snadno čistitelný. Přestože je povrch částečně přeleštěný, zachovává si protiskluzné vlastnosti.

O společnosti Rako:

Lasselsberger, s.r.o. je jediným výrobcem keramických obkladů značky Rako v Česku a zároveň patří mezi nejvýznamnější výrobce v Evropě. Tradiční česká značka Rako se může pochlubit úspěšnou více jak 130. letou historií, během níž vnikla pestrá paleta realizací vytvořených z keramických obkladů a dlažeb. V současné době probíhá výroba v pěti výrobních závodech: Chlumčany, Lubná u Rakovníka, Horní Bříza, Podbořany, Borovany. Lasselsberger, s.r.o. Výroba ekologicky šetrných výrobků je součástí firemní strategie. Průběžné pravidelné zkoušky materiálů zaručují, že každý výrobek splňuje při expedici nejpřísnější kritéria kvality. Vysoká kvalita výrobků Rako odpovídá systémům řízení jakosti a služeb podle mezinárodní normy ISO 9001 a navíc prvotřídní kvalitu potvrzují certifikáty renomovaných zkušebních ústavů.

Technické parametry:

BarvaBéžová
GlazuraNe
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
Tloušťka střepu (cm)1
Typ střepuSlinutý
Barevná variabilitaNe
Typ glazuryPlně probarvený střep
ProtiskluzR9
Chemická odolnostAno
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný59,8x59,8x0,95
Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (2)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz