Dlažba La Futura Travertino Memento ambra 60x120 cm matná rektifikovaná

003507.jpg
<
0 0
>

Dlažba La Futura Travertino Memento ambra 60x120 cm matná rektifikovaná

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 37.44 m²
Doporučená cena:
1 863 Kč / m²
Ušetříte s DPH:
52% ( 964 Kč / m² )
Vaše cena:
899 Kč / m²
743 Kč bez DPH
1 Balení = 1.44 m² = 1 295 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: AN1B2B1
Obsah balení: 1.44 m²
Hmotnost: 30.24 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Travertino Memento:

Série Travertino vychází z předlohy přírodního kamene a svým designem je předurčena pro realizace koupelen (stěna v leštěném provedení, podlaha v matném provedení). Slinutá rektifikovaná dlažba s probarveným střepem má velice dobré technické parametry a je možné ji používat na podlahy pro jakékoliv prostory s vyšším zatížením. Stupeň otěru PEI 4 umožňuje poměrně široké využití (rodinné domy, restaurace, hotely, autosalony a další). Hluboká propracovaná kresba působí velice reálně a v některých případech má i odborník problém určit, zda se jedná o přírodní materiál nebo keramickou dlažbu.

O společnosti Antica Ceramica:

Antica Ceramica je italský výrobce obkladů a dlažeb, který byl založen v roce 1961, v srdci průmyslové keramické oblasti, v okolí Modeny a Reggio Emilia. Již více než 50 let vyrábí obklady a dlažby a neustále posiluje jak na italském, tak i na mezinárodním trhu. Antica Ceramica, je dnes díky neustálým investicím do výrobních technologií, výzkumu a vývoje, moderní a dynamickou průmyslovou firmou, která vyrábí obklady a dlažby s vysokými technickými parametry a také nejnovějšími designy, které jsou v souladu se současnými trendy.

Technické parametry:

BarvaBéžová
GlazuraAno
PovrchMatný
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
ProtiskluzR9
Tloušťka střepu (cm)1
Stupeň otěruPEI 4
Typ střepuSlinutý
Typ glazuryDigitální tisk
Chemická odolnostAno
Barevná variabilitaAno
Země původuItálie
Rozměr skutečný60x120
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (9)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz