1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Dlažba Antica Ceramica Mama...
  4. Obklady, dlažby, mix ...

Dlažba Antica Ceramica Mama Wood old grey 20x122 cm lappato rektifikovaná

20X122 MAMAWOOD OLD GREY.jpg
<
0 0
>
VýprodejDoporučujeme

Dlažba Antica Ceramica Mama Wood old grey 20x122 cm lappato rektifikovaná

Dostupnost:
na dotaz

Na dotaz

Toto zboží se již nevyrábí a nelze tedy doobjednat u dodavatele. Je ale ještě možné, že je za výprodejovou cenu blokované na některém z našich skladů, proto nás prosím kontaktujte.

Tento produkt nelze koupit
ID produktu: 003824
Obsah balení: 1.22 m²
Hmotnost: 29.28 Kg / Balení
Informace o produktu

O společnosti Antica Ceramica:

Antica Ceramica je italský výrobce obkladů a dlažeb, který byl založen v roce 1961, v srdci průmyslové keramické oblasti, v okolí Modeny a Reggio Emilia. Již více než 50 let vyrábí obklady a dlažby a neustále posiluje jak na italském, tak i na mezinárodním trhu. Antica Ceramica, je dnes díky neustálým investicím do výrobních technologií, výzkumu a vývoje, moderní a dynamickou průmyslovou firmou, která vyrábí obklady a dlažby s vysokými technickými parametry a také nejnovějšími designy, které jsou v souladu se současnými trendy.

Technické parametry:

BarvaŠedá
GlazuraAno
PovrchLappovaný
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
ProtiskluzR9
Tloušťka střepu (cm)1
Stupeň otěruPEI 3
Typ střepuSlinutý
Typ glazuryDigitální tisk
Barevná variabilitaNe
Země původuItálie
Rozměr skutečný20x122

O výrobci ANTICA CERAMICA RUBIERA

Společnost Antica Ceramica Rubiera je italský výrobce obkladů a dlažeb pro různorodé využití. Dává si záležet na designu produktů a moderních technologiích, které za nimi stojí, ale hledí i na ekologickou udržitelnost celé výroby.

Produkty této italské firmy jsou jedinečným doplňkem do interiérů a exteriérů. Hodí se pro vysoké zatížení, jako jsou příjezdové cesty a garáže, a také do nenáročných interiérů a vlhkých koupelen. Dlažba a obklady Antica Ceramica jsou jedinečnými designovými kousky, které zaujmou na první pohled a dokreslí celkovou architekturu vašeho domova.

Italská společnost Antica Ceramica Rubiera vznikla v roce 1961 přímo v srdci průmyslové keramické oblasti, v okolí Modeny a Reggio-Emilia. Díky neustálým investicím do technologií, výzkumu a vývoje drží krok s moderními trendy už téměř 60 let a své obklady a dlažby dováží do celého světa.

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz