Dlažba Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 calacatta 160x160 cm smooth rektifikovaná

Výprodej

Dlažba Casa Dolce Casa Stones&More 2.0 calacatta 160x160 cm smooth rektifikovaná

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 10.24 m²
Doporučená cena:
4 235 Kč / m²
Ušetříte s DPH:
79% ( 3 336 Kč / m² )
Vaše cena:
899 Kč / m²
743 Kč bez DPH
1 Balení = 5.12 m² = 4 603 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 744307
Obsah balení: 5.12 m²
Hmotnost: 81.92 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Stones&More 2.0:

V architektuře se více než 4000 let používají přírodní mramory ve velkých deskách. Důvodem byl nejen krásný design, ale především díky měkkosti tohoto materiálu jeho jednoduché opracování. Dvě z barev jsou zástupci „novodobých“ materiálů. Předlohou jim byl materiál, který se vytěží a následně vyleští. Obdobných materiálů najdete na trhu mnoho, i když ne v tomto velkém formátu. Další dvě barvy jsou však ojedinělé – ne barvou, ale povrchem. Výrobce používá pro nás dosud neznámou technologii, kterou si velmi pečlivě chrání, a přístup do této zóny výrobního závodu je zakázán. My tedy známe jen výsledek. Obě barvy série Stones napodobují známý mramor Calacatta a béžovou Navonu. Materiál působí opotřebovaným (ošlapaným) dojmem, jako kdyby byl používán stovky nebo tisíce let a díky tomu je na různých místech prošlapaná, někde je více vyleštěná, jakoby po ní lidé chodili po celé věky. Výsledný design je neuvěřitelně věrný a většina z těch, kdo je viděl, nevěřil, že se jedná o uměle vyrobené dlaždice.

Technické parametry:

BarvaBílá
Tloušťka střepu (cm)0,6
Typ střepuSlinutý
GlazuraAno
Typ glazuryDigitální tisk
PovrchMatný
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
Barevná variabilitaAno
Země původuItálie
Rozměr skutečný160x160x0,6
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz