1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Obklady a dlažby
  4. Planks
  5. Schodovka tvarová La Futura...

Schodovka tvarová La Futura Planks hnědá 30x120 cm naturale rektifikovaná

Schodovka tvarová La Futura Planks hnědá 30x120 cm naturale rektifikovaná

Dostupnost:
Na objednávku (Za 30 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Série:
Doporučená cena:
3 999 Kč
Ušetříte s DPH:
15% ( 600 Kč )
Vaše cena:
3 399 Kč
2 809 Kč bez DPH
1 Ks = 3 399 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: A1952A1D
EAN: 8590009474800
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 9 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Planks

Nabídka designu dřeva je dnes velice široká a jak architekti, tak i koncoví zákazníci se naučili používat dlaždice v designu dřeva. Jednoduchá údržba, vysoká životnost, to vše tyto materiály upřednostňuje pro zatížené prostory rodinných domů a veřejné prostory. Z našeho pohledu by bylo nejlepší, abychom nabízeli pouze dvě série, protože podobnost i v rámci jednotlivých značek je poměrně vysoká. Každý z našich dodavatelů nás však nutí, abychom vystavili i jejich série v dekoru dřeva. Vždy tedy alespoň nejlepší sérii od daného výrobce zprezentujeme. Planks design hladkého nového dřeva a je určený pro moderní interiéry.

O sérii Board:

Série Rako Board imponuje precizní kresbou dřeva, kdy rektifikované velkoformátové dlaždice 30 x 120 cm a 20 x 120 cm umožňují při pokládce různorodou skladbu, která působí velice přirozeným dojmem. Když použijete více formátů v jedné místnosti, pak velký formát zajistí celistvost a elegantní vzhled na podlaze, mozaika naopak oživí stěnu např. v kuchyni nebo koupelně. Atraktivní schodová tvarovka 30 x 120 cm a sokl umocňují neomezené použití nejen v bytovém interiéru. Board doporučujeme také do kombinace k sériím Air, Tendence atd. Obklady této série vykazují záměrně velké a zcela nahodilé odchylky (V4), nepravidelnost designu je zcela originální.

O společnosti Rako:

Lasselsberger, s.r.o. je jediným výrobcem keramických obkladů značky Rako v Česku a zároveň patří mezi nejvýznamnější výrobce v Evropě. Tradiční česká značka Rako se může pochlubit úspěšnou více jak 130. letou historií, během níž vnikla pestrá paleta realizací vytvořených z keramických obkladů a dlažeb. V současné době probíhá výroba v pěti výrobních závodech: Chlumčany, Lubná u Rakovníka, Horní Bříza, Podbořany, Borovany. Lasselsberger, s.r.o. Výroba ekologicky šetrných výrobků je součástí firemní strategie. Průběžné pravidelné zkoušky materiálů zaručují, že každý výrobek splňuje při expedici nejpřísnější kritéria kvality. Vysoká kvalita výrobků Rako odpovídá systémům řízení jakosti a služeb podle mezinárodní normy ISO 9001 a navíc prvotřídní kvalitu potvrzují certifikáty renomovaných zkušebních ústavů.


Video k sérii Rako Board:


 

Technické parametry:

BarvaHnědá
Tloušťka střepu (cm)1
Typ střepuSlinutý
GlazuraAno
Typ glazuryDigitální tisk
PovrchMatný
KalibraceAno + rektifikace
MrazuvzdornostAno
ProtiskluzR9
Stupeň otěruPEI 4
Barevná variabilitaAno
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný29,8x119,8x1
Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (17)

Doporučené produkty pro realizaci (7)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz