1. Úvod
  2. Nabízíme vám dlažbu zdarma

Nabízíme vám dlažbu zdarma

Vážení zákazníci, nabízíme vám dlažbu zdarma

Přes vánoční svátky jsme se trochu zašpinili :-) a při každoročních inventurách jsme likvidovali malometrážní zbytky, rozbalené boxy a vybalené vzorky. Při procházení těchto materiálů nám je bylo líto vyhodit do kontejneru, a tak jsme si řekli, že by je mohl ještě někdo smysluplně využít, například někam do sklepa, do dílny, do garáže nebo třeba do kotelny nebo technické místnosti atd. Proto jsme jednotlivé dlaždice roztřídili na jednotlivé palety dle rozměrů a seskládali jsme tak několik palet, které by se vám mohli hodit :-).

Na paletách jsou výhradně slinuté mrazuvzdorné dlaždice, použitelné do jakýchkoli prostor. Jsou zde vždy v jednom rozměru namíchány různé povrchy, barvy a designy. Tyto palety zdarma jsou k dispozici pouze pro osobní odběr na našem centrálním skladu v Plzni, na Jateční ulici 32 (tyto palety nelze zaslat kurýrní přepravou).

Zdarma si můžete odvézt palety s dlaždicemi v rozměrech 30x30 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, 45x90 cm, 60x60 cm, 80x80 spolu s 40x80 cm a 100x100 cm. Palety jsou k dispozici pouze celé, nedá se z nich nic vybírat. Tato nabídka dlažeb zdarma platí pouze do vyčerpání zásob.

V případě zájmu o tuto dlažbu zdarma, kontaktujte prosím pana Milana Janků na telefonu 373 034 241 nebo emailem na adrese milan.janku@a-keramika.cz.

Platí jednoduché pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív obkládá :-))

Bannery_1200x600_dlazba.jpg
Hodnocení obchodu na Zboží.cz