1. Úvod
  2. TV Bydlení spustila novou s...

TV Bydlení spustila novou sekci Aktualit

Internetová televize TVbydleni.cz brzy oslaví rok na našem trhu. Za tu dobu natočila přes stovku pořadů, reportáží i magazínů z prostředí bydlení. Zajímají se nejen o samotný průběh staveb domů a rekonstrukcí bytů, ale také o nové trendy v bydlení, bytovém designu i technologických novinek. Spolupracují s developery, významnými partnery na trhu i s nejznámějším veletrhem bydlení For Interior.

Nově přichází s rubrikou Aktuality. V této sekci najdou diváci ty nejčerstvější zprávy. Novinky setýkají nejen nových bytových trendů, užitečných rad, ale i aktuálních ožehavých témat, které trápí společnost. TVbydleni.cz informuje například svoje čtenáře skrze aktuality o propadu rezidenčního trhu v Praze, o nedostatku parkovacích míst, ale také dává tipy na levné doplňky, které zútulní váš domov.

Pro spuštění nové rubriky zvolili moderní a přehledný design, aby čtenáři našli vždy všechno rychle a přehledně. Denně se tak můžete těšit na novou zprávu ze světa bydlení doplněnou o detailní fotografie. 

 

Již první reakce ukazují, že zájem o zprávy z odvětví bydlení je vysoký a stávají se nedílnou součástí denního přísunu informací.

 

Posuďte sami na http://www.tvbydleni.cz/aktuality/

Hodnocení obchodu na Zboží.cz