1. Úvod
  2. Padla první klapka druhé řa...

Padla první klapka druhé řady seriálu Stavba není sen

Všichni příznivci úspěšného seriálu Stavba není sen se mohou těšit na další pokračování. Začala se natáčet druhá série na téma rekonstrukce bytu. Pořad chce ukázat reálnost příprav a průběh stavby při rekonstrukci, nikoliv se stát další emotivní realityshow.

A co na vás všechno v druhé sérii seriálu čeká?

,,Ukážeme celý proces rekonstrukce bytu od návrhu, přes vybourání stávající dispozice až po vybavení posledním kusem nábytku. Každý díl bude ukazovat reálný průběh stavby s řešením konkrétních postupů a návazností na další části. S největší pravděpodobností přijde i nějaké překvapení, které se objeví v průběhu stavby a se kterým nikdo nepočítal. Taková je realita!" říká architekt Lukáš Janout.

Po roce od první série se tentokrát štáb na několik měsíců zabydlí v holobytu plném suti a prachu a bude sledovat zásadní okamžiky rekonstrukce, aby divákům zprostředkoval co nejvíce ze stavby.

"Nejedná se o emotivní příběhy lidí, kterým byt za pár dní proměníme. Chceme lidem ukázat, co je při rekonstrukci reálně čeká. Je to model, který se nám velmi osvědčil u první série při stavbě domu.Takže i my budeme na místě několik měsíců. Řešit se budou ale i peníze, protože u těch to bohužel začíná. K dispozici u jednotlivých procesů bude virtuální kalkulačka od České Spořitelny - našeho generální partnera." dodává moderátor projektu Míra Hejda.

Projekt se připravuje pro TVbydleni.cz, která se v minulosti podílela na první řadě seriálu Stavba není sen – stavba domu. TVbydleni.cz má na svém kontě také již přes stovku pořadů, reportáží i magazínů z prostředí bydlení.

Moderátor Míra Hejda a Ing. et. Ing. arch. Lukáš Janout.jpg
Hodnocení obchodu na Zboží.cz