1. Úvod
  2. Rok od spuštění TV BYDLENÍ

Rok od spuštění TV BYDLENÍ

TVbydleni.cz je internetová televize, která svůj start oznámila dne 10. května minulého roku. Za celým projektem stojí populární moderátor Míra Hejda, který je zároveň i ředitelem společnosti.

V návštěvnosti webu po roce působení atakují hranici 50 000 diváků měsíčně. Publicitu si však TVbydleni.cz získala i na sociálních sítích. Na Facebooku má nyní přes 5 000 fanoušků a na Instagramu přes 10 000 sledujících, čímž se řadí mezi TOP české profily o bydlení.

Televize má své stálé studio v New Living Center, kde se nachází 22 showroomů designových značek právě zoblasti bydlení. Televize natočila - jak ve svém studiu, tak v exteriérech - přes 100 reportáží a přes dalších 100 kratších sestřihů a soutěžních videí.

Na své konto si může připsat čtrnáctidílný seriál Stavba není sen – stavba domu, který byl již odvysílán. Rok 2018 odstartovala natáčením pokračování tohoto seriálu. Ve druhé sérii seriálu se štáb na několik měsíců zabydlí v holobytu plném suti a prachu a bude sledovat zásadní okamžiky rekonstrukce bytu, aby divákům zprostředkoval co nejvíce ze stavebních prací. V letošním roce bude následovat i třetí série, která se bude věnovat stavbě domu na klíč.

Roční narozeniny televize oslavila rozšířením svého portfolia o novou rubriku Aktuality. V této sekci nalézají diváci denně ty nejčerstvější zprávy ze světa bydlení. Novinky se týkají nejen nových bytových trendů, užitečných rad, ale i aktuálních ožehavých témat, které trápí společnost.

Rok 2018 se pro TVbydleni.cz zapíše též jako rok, kdy spustila nový pořad Developerské projekty, ve kterém bude pro diváky mapovat jejich budoucí bydlení a lokalitu s kompletní občanskou vybaveností.

Je nám líto, ale pro danou kategorii jsme nenašli žádné fotografie

Hodnocení obchodu na Zboží.cz