1. Úvod
  2. The King’s Hotel & Spa je v...

The King’s Hotel & Spa je ve finále SBID International Design Awards – podpořme jej společně

Ocenění SBID International Design Awards je nejprestižnější ocenění interiérů ve světovém designovém měřítku. Ocenění uznává, odměňuje vynikající design v celé řadě kategorií. Získání ocenění SBID International Design Award je velkým úspěchem - hodnotí ho přední odborníci z oboru na základě technického obsahu a estetické kreativity daného projektu.

O ocenění SBID International Design Awards  se zajímá celý svět, takže je opravdu velkou poctou a uznáním toto ocenění získat.

Mezinárodní porota se skládá z vedoucích pracovníků v oboru, včetně Carlo Camillo, globálního ředitele obchodního designu a vizuálního merchandisingu u Christian Louboutina; Helen Brocklebank, generální ředitelka společnosti Walpole; Stefan Sielaff, ředitel pro konstrukční a multimediální karoserie, Bentley Motors Ltd; Joe Ferry, ředitel umění a designu v Belmondu; Caroline Villamizar Duque, kreativní ředitel skupiny Quintessentially; Lewis Carnie, vedoucí rádia 2, BBC; Sally Brittonová, partnerka v Mishcon de Reya; Sir Michael Dixon, ředitel Přírodovědného muzea v Londýně; Kevin Mau, vrchní tvůrčí ředitel společnosti The Boeing Company; Andrew Katz, partner společnosti Prospect Hotel Advisors LLC; Jane Prestonová, ředitelka infrastruktury Spojeného království, společnost Real Estate & Workplace Services, Google a Carlo Castelli, ředitelka strategického plánování a designu společnosti AECOM, a to jsme jmenovali jen několik z nich!

Rozvadovský hotel Kings se dostal do finále v kategorii hotelů, kde po boku hotelů z celého světa soutěží o toto významné a prestižní ocenění. Jelikož jsme pyšným dodavatel obkladů, dlažeb a sanitární techniky do King’s Hotel & Spa, rozhodli jsme jej podpořit v hlasování a přiblížit tento skvělý projekt k výhře. Rádi bychom touto cestou požádali i Vás a pokud se Vám projekt líbí, klikněte na tento odkaz https://www.internationaldesignexcellenceawards.com/finalist/the-kings-hotel-spa/, kde přejdete k hlasování klikem na ikonu „Vote for this Finalist“, vyplníte své kontaktní údaje a hlasování dokončíte klikem na ikonu „confirm vote“.

Projekt vznikl v architektonickém studiu Archina Design, konkrétně u pana architekta Iva Nahálky. Jedná se o jedinečnou a výjimečnou stavbu, takže by byla škoda nepřispět svým hlasem k získání výhry, která by mohla putovat do České republiky.

Kings_photo-12.jpg
Hodnocení obchodu na Zboží.cz