1. Úvod
  2. Novostavba RD soukromého in...

Novostavba RD soukromého investora

rd-hana.jpg

Představujeme Vám další z nádherných projektů, novostavbu RD soukromého investora, na které se ProCeram spolupodílel se společností Creatisa Design s.r.o..

Vyjímečný dům v srdci Hané je moderní, minimalistický a plně funkční. Dominantním prostorem interiéru je prostorná hala, z níž se paprskovitě rozbíhají jednotlivé části domu. V interiéru byly použity jemné přírodní barvy a materiály, které navzájem propojuje dubové dřevo (dlažba) s bílou barvou, travertinem a přírodním lišejníkem.

V tomto interiéru svoji sílu prokázaly špičkové produkty nejvyšší světové úrovně - velkoformátové obklady a dlažby o formátu 3x1,5 metru, které se zde uplatnily skutečně ve velkém množství.

Obklady a dlažby Onice Oro a Onice Perla v rozměru 150x300 cm jsou použity v kuchyni a chodbách. MaxFine Travertino 150x300 cm v kombinaci se Selection Oak 20x120 cm zdobí designově vyjímečnou koupelnu a bazén. Dlažba Selection Oakv designu dřeva splňuje požadavek na protiskluznost v prostorech bazénu se zachováním výjimečného povrchu dřeva.

Jak realizace dopadla, se můžete přesvědčit ve fotogalerii tohoto článku sami…

Hodnocení obchodu na Zboží.cz