1. Úvod
  2. Interiér RD u Olomouce

Interiér RD u Olomouce

Interiér-RD-u-Olomouce-1.jpg

Se společností Creatisa Design s.r.o. jsme se spolu podíleli na novostavbě RD soukromého investora. Interiér RD měl být maximálně uzavřený směrem do ulice a otevřený do prostoru zahrady.

Centrem rodinného domu se stal velký prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelním koutem. V interiéru byly použity decentní velkoplošné materiály v kontrastu s výraznými solitérními interiérovými prvky, doplňky a zařízením. Spojovacím prvkem celého interiéru, který byl zvolen do všech místností (až na dětské pokoje), bylo použití velkoplošné keramické dlažby La Roche 80x80 cm ve světlém odstínu v designu imitující středověkou sakrální dlažbu. Zajímavé pro výběr bylo i to, že každá část dlažby je jiná se svým identickým vzorem a s odštípanými hrany tak vytváří jakousi velkoplošnou mozaiku.

Pro koupelnu byly vybrány velkoformátové obklady FMG Callacata 150x300 cm s kompaktní celistvou výškou na celou světlost místnosti s výrazným dekorem imitující mramor v kontrastu s dlažbou v imitaci dřevěných dubových prken. Velkoformát obkladu vytvořil celistvost a kompaktnost prostoru v kontrastu s dlažbou.

Je nám líto, ale pro danou kategorii jsme nenašli žádné fotografie

Hodnocení obchodu na Zboží.cz