1. Úvod
  2. Oživte svou koupelnu design...

Oživte svou koupelnu designovými vychytávkami, které jsou i praktické!

Přemýšlíte, jak probudit a ozvláštnit svou koupelnu? Neobávejte se designových vychytávek, nemusí jít o neužitečné lapače prachu. Právě naopak – líbivé doplňky mohou být i praktické.

Designové doplňky do koupelny.jpg

Základ koupelny už máte – obklady, dlažbu, sanitu, koupelnové baterie. Je načase zaměřit se na detaily a vyhrát si s jejich kombinací. Koupelna by ale neměla působit přeplácaně. Pamatujte, že méně je někdy více. Proč tedy nevybrat takové koupelnové doplňky, které najdou i praktické využití?

Pořiďte si třeba dávkovač na mýdlo z přírodního kamene

Jsou to právě jednotlivé a na pohled nedůležité detaily, které koupelnu zútulní a zároveň z ní vytvoří vysoce funkční místnost. Začněte třeba doplňky k umyvadlu. Potřebovat budete dávkovač na tekuté mýdlo či mističku na to tuhé, tedy mýdlenku, ale třeba také kelímek na zubní kartáčky a pastu.

Automaticky hledáte mezi plastovými či keramickými modely? Rozšiřte si obzory. Vaší koupelně by mohly slušet doplňky z přírodního kamene či dřeva. Kelímek na kartáčky z mramoru nebo mýdlenka ze žuly či dubového dřeva – to je to, co vaši koupelnu posune o level výš.

Všechny návštěvy ohromí spirálový držák na fén. A vám každé ráno značně usnadní hledání tohoto spotřebiče a rozmotávání jeho šňůry. A co třeba designový zásobník na vatové tamponky? Pořídit si na ně můžete i stylovou neprůhlednou dózičku.

Koupelnové zrcadlo může připomínat umělecké dílo

Dostáváme se ke koši na prádlo. Pokud nemáte technickou místnost, komoru či prádelnu, pak pravděpodobně shromažďujete špinavé prádlo v koupelně. Zapomeňte ale na nevzhledné plastové nádoby. Můžete mít třeba koš na prádlo z ratanu, bambusu či oceli.

I tak obyčejná věc, jakou je věšák na ručníky, může vypadat stylově. Vyberte si z různých designových kousků ten, který se bude ve vaší koupelně nejlépe vyjímat. Bude to oblý dvojdržák nebo elegantní tyč s hranatým designem?

Koupelnové zrcadlo s LED osvětlením.jpg

Zaměřte se také na zrcadlo. Často je vnímáno jako samozřejmost a jeho výběru není věnováno moc času. Zkuste se ale tentokrát poohlédnout po něčem výjimečném. Líbit by se vám mohla kombinace několika spojených zrcadel či zrcadlo s integrovaným LED osvětlením.

Koupelnou to nekončí – stylové doplňky můžete mít všude

Máte vybráno? Jednotlivé prvky už jen v rozumné míře rozmístěte po koupelně a užívejte si tu atmosféru stylové koupelny. Designových vychytávek se nemusíte obávat ani v jiných místnostech interiéru.

Hodnocení obchodu na Zboží.cz