1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Alcaplast ovládací tlačítko...
  4. WC tlačítka

Alcaplast ovládací tlačítko Flat Stripe hliník 25x17 cm

stripe-alunox.jpg
<
0 0
>
Výprodej

Alcaplast ovládací tlačítko Flat Stripe hliník 25x17 cm

Dostupnost:
na dotaz

Na dotaz

Toto zboží se již nevyrábí a nelze tedy doobjednat u dodavatele. Je ale ještě možné, že je za výprodejovou cenu blokované na některém z našich skladů, proto nás prosím kontaktujte.

Výrobce:
Tento produkt nelze koupit
ID produktu: STRIPE
EAN: 8595580523695
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

Ovládací tlačítka Flat:

Krásné a elegantní, tak charakterizujeme tlačítka Flat. Ovládací tlačítka Flat byla navržena pro nejnáročnější klienty. Má originální design tvoří čistou linii s ostatními prvky koupelny. Tlačítka Flat téměř nevystupují nad obklad. Jsou vyrobena z kartáčového kovu, tudíž nejsou patrné otisky prstů. Tlačítka Flat lze kombinovat se všemi předstěnovými instalačními systémy Alca.

Charakteristika výrobku:

    • Alcaplast ovládací tlačítko Flat Stripe.
    • Barva: hliník.
    • Délka: 25 cm.
    • Výška: 17 cm.

O společnosti Alcaplast:

Český výrobce sanitární techniky Alcaplast je rodinnou firmou, která prakticky vznikla na „zelené louce“. Během krátké doby se vypracovala a v současnosti má 6 dceřiných společností v zahraničí, exportuje do více jak 70 zemí světa a stala se nejvetším a nejdynamičtější výrobce v oblasti koupelnové a sanitární techniky ve střední a východ­ní Evropě. Alcaplast nabízí více než 450 výrobkůventily, sifony, moduly, žlaby, vpusti, WC sedátka a mnoho dalších komponentů. Alcaplast klade velký důraz na kvalitu a design svých výrobků, je tvůrce trendů, technických řešení a nových designových konceptů. To potvrzuje jejich designová značka Alca, která před­stavuje řadu krásných výrobků s vysokou užitnou hodnotou. Alcaplast spolupracuje s předními českými designéry při tvorbě nových výrobků a pyšní se řadou ocenění, např. Red Dot Award 2014 za kolekci ovládacích tlačítek Flat.

 

Video o společnosti Alcaplast

Technické parametry:

BarvaNerez
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný24,7x16,5x0,5
Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (5)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz