Listela Siko krémová-oranžová 9,4x30 cm

Lisrtelo-krem-oranž-a.jpg
<
0 0
>
Výprodej

Listela Siko krémová-oranžová 9,4x30 cm

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 140 ks
Výrobce:
Doporučená cena:
252 Kč
Ušetříte s DPH:
85% ( 213 Kč )
Vaše cena:
39 Kč
32 Kč bez DPH
1 Ks = 39 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: AUGAG1D
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

Technické parametry:

BarvaVícebarevná
GlazuraAno
PovrchLesklý
KalibraceAno
MrazuvzdornostNe
Tloušťka střepu (cm)0,9
Typ střepuHutný střep
Typ glazuryRotocolor
Barevná variabilitaNe
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný50x5,4

O výrobci TUBADZIN

Polská skupina Tubadzim představuje to nejlepší, co můžete nalézt na trhu keramických obkladů. Výrobky jsou jedinečné svým vzhledem a díky rozmanitosti uspokojí nároky každého zákazníka. Společnost také neustále investuje do inovací a kromě designu klade důraz na odolnost produktů.

V nabídce naleznete především dlažby, listely a různé dekorace. U podlahové dlažby je pak samozřejmostí funkce protiskluzu a dlaždice vynikají také kvalitní glazurou. U produktů vás zaujmou jemné odstíny, které dodají koupelně nadčasovost a eleganci. I přes jemné odstíny může vaše koupelna vyniknout, a to díky dekoračním dlaždicím a listelám, které se skvěle doplňují s nabízenou dlažbou. Kolekcím dominují přírodní barvy, jako jsou odstíny hnědé či bílé. Jednotu barev pak můžete rozbít skleněnými listelami.

Společnost již vytvořila více než 8 produktových řad, které lze spatřit v domácnostech po celé Evropě, například v Rakousku, Belgii, Estonsku, Nizozemsku a mnoha dalších. Díky Tubazdinu máte zkrátka možnost pořídit si moderní koupelnu, která se neokouká a budí dojem pohody.

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (5)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz