1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Koupelnový nábytek
  4. Adapto
  5. Ideal Standard upevnění pro...

Ideal Standard upevnění pro nábytkové police

U842867.jpg

Ideal Standard upevnění pro nábytkové police

Dostupnost:
Na objednávku (Za 21 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Série:
Doporučená cena:
2 033 Kč
Ušetříte s DPH:
10% ( 203 Kč )
Vaše cena:
1 830 Kč
1 512 Kč bez DPH
1 Ks = 1 830 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: U842867
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 1 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii Adapto

Nábytková série Adapto je konstruovaná tak, aby dala zákazníkovi maximální volnost při finální instalaci. Police je možné kombinovat sevšemi umyvadly na desku nebo umyvadlovými mísami. Tím, že se otvory pro sifon či baterii dodělávají až při samotné instalaci, je sérieplně kompatibilní napříč sériemi keramiky. Výřez do desky se provádí na základě šablony, která je dodávána společně s umyvadlem.

O společnosti Ideal Standard:

Společnost Ideal Standard International působí ve více než 20 zemích Evropy, Středního východu, Afriky a Latinské Ameriky a je společností s vedoucím postavením na trhu se zařizovacími předměty pro privátní i komerční projekty. Základní strategií společnosti Ideal Standard je zaměření na vývoj, industrializaci a dodávky inovativních řešení v oblasti sanitární keramiky, koupelnových a kuchyňských vodovodních baterií, wellness, koupelnového nábytku a koupelnových doplňků.
Historie společnosti začala již před 137 lety v USA v malé továrně založené dvěma irskými přistěhovalci, která se zabývala výrobou litinových záchodů a umyvadel. Inovativní řešení se pak prolíná celou historií Ideal Standard. V roce 1969 firma Ideal Standard vyvinula první závěsné WC, v roce 1970 první keramickou kartuši, společnost také jako první představila sanitární akrylát jako materiál pro výrobu van.
S podporou 20 evropských výrobních závodů nabízí výrobky špičkové úrovně, které splňují nejpřísnější normy. Prioritou společnosti Ideal Standard je také ochrana životního prostředí, proto vyžaduje, aby všechny výrobní závody působily v souladu s místními i evropskými předpisy a normami, tak aby minimalizovali dopad výroby na životní prostředí.

Technické parametry:

Země původuČeská republika
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (1)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz