1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Koupelnové doplňky
  4. Omega set
  5. Bemeta Omega set velký 6 ks...

Bemeta Omega set velký 6 ks chrom

bemeta-204601.jpg

Bemeta Omega set velký 6 ks chrom

Dostupnost:
Na objednávku (Za 10 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Výrobce:
Série:
Doporučená cena:
3 544 Kč
Ušetříte s DPH:
10% ( 354 Kč )
Vaše cena:
3 190 Kč
2 636 Kč bez DPH
1 Ks = 3 190 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 204601
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 5 Kg / Balení
Informace o produktu

Set obsahuje:

    • Držák toaletního papíru
    • Držák ručníku
    • WC štětka komplet
    • Dvojháček
    • Držák sklenice
    • Mýdlenka

Technické parametry:

BarvaChrom
Země původuČeská republika

O výrobci BEMETA

Český výrobce kvalitních doplňků do koupelen, to je Bemeta.  Doplňky jsou seskupeny do několika designových řad. V každé z nich najdete různé typy produktů, takže výběrem jedné řady hravě zvládnete obsáhnout veškeré koupelnové doplňky. Tak pak budou mít podobný ladící design. Pokud už dokončujete svou vysněnou koupelnu a po všech výběrech obkladů, dlažby a sanitární keramiky se dostáváte k hledání detailů, zaměřte se právě na nabídku designových doplňků Bemeta. Nabízí třeba držáky na toaletní papír, WC štětky, držáky na ručníky, dávkovače mýdla, kosmetická zrcadla a podobné koupelnové doplňky. Cílem společnosti je vyrábět designové a zároveň kvalitní doplňky do koupelny, na něž nabízí dvanáctiletou záruku. Sháníte například dávkovač mýdla? Můžete vybírat mezi celokovovou, plastovou či skleněnou variantou designových dávkovačů. Háčky a věšáky vyrábí Bemeta v minimalistickém i zdobnějším stylu, podobně jako držáky na ručníky. Neobejdete se bez kosmetického zrcátka? Najdete jej u toho výrobce, stejně jako třeba výklopné zrcadlo. Kromě toho se firma zabývá i výrobou prvků do bezbariérových koupelen – tedy madel, různých úchytů, sedátek a dalších produktů. Tyto doplňky opravdu pomáhají usnadnit život.

Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (2)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz