Bemeta Galla držák toaletního papíru bez krytu

108112030.JPG
Výprodej

Bemeta Galla držák toaletního papíru bez krytu

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 1 ks
Výrobce:
Doporučená cena:
816 Kč
Ušetříte s DPH:
39% ( 317 Kč )
Vaše cena:
499 Kč
412 Kč bez DPH
1 Ks = 499 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 108112030/VZ
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 1 Kg / Balení
Informace o produktu

Zboží bylo vystaveno na některé z našich vzorkoven, nikdy nebylo použito a není poškozené. Zboží pouze nemusí obsahovat originální obal. Montáž i demontáž byla provedena odbornou firmou. 

Technické parametry:

Země původuČeská republika

O výrobci BEMETA

Český výrobce kvalitních doplňků do koupelen, to je Bemeta.  Doplňky jsou seskupeny do několika designových řad. V každé z nich najdete různé typy produktů, takže výběrem jedné řady hravě zvládnete obsáhnout veškeré koupelnové doplňky. Tak pak budou mít podobný ladící design. Pokud už dokončujete svou vysněnou koupelnu a po všech výběrech obkladů, dlažby a sanitární keramiky se dostáváte k hledání detailů, zaměřte se právě na nabídku designových doplňků Bemeta. Nabízí třeba držáky na toaletní papír, WC štětky, držáky na ručníky, dávkovače mýdla, kosmetická zrcadla a podobné koupelnové doplňky. Cílem společnosti je vyrábět designové a zároveň kvalitní doplňky do koupelny, na něž nabízí dvanáctiletou záruku. Sháníte například dávkovač mýdla? Můžete vybírat mezi celokovovou, plastovou či skleněnou variantou designových dávkovačů. Háčky a věšáky vyrábí Bemeta v minimalistickém i zdobnějším stylu, podobně jako držáky na ručníky. Neobejdete se bez kosmetického zrcátka? Najdete jej u toho výrobce, stejně jako třeba výklopné zrcadlo. Kromě toho se firma zabývá i výrobou prvků do bezbariérových koupelen – tedy madel, různých úchytů, sedátek a dalších produktů. Tyto doplňky opravdu pomáhají usnadnit život.

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz