Terč pod dlažbu rektifikační samonivelační H65-95 mm s podložkou

IH065095DSN00.jpg
<
0 0
>
Výprodej

Terč pod dlažbu rektifikační samonivelační H65-95 mm s podložkou

Dostupnost:
Sklad Praha – Uhříněves: 65 ks
Vaše cena:
127 Kč
105 Kč bez DPH
1 Ks = 127 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: IH065095DSN00+PEDGUM3
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

Kompletní specifikace

Rektifikační samonivelační terče s kyvnou hlavou pod dlažbu H 65-95 slouží pro suchou pokládku plošné dlažby zejména na střešních konstrukcích, terasách, balkónech, lodžiích atd. za účelem zpřístupnění zaizolavaného střešního pláště pro další využití (např. pro letní zahrádky, kavárny, restaurace, chodníky, aj.). Kyvná samonivelační hlava automaticky vyrovnává sklon až do 5%. Není tedy nutné používat sklonové podložky, což ulehčuje samotnou realizaci terasy.

Terče jsou tak uzpůsobené, že perfektně odvádějí dešťovou vodu. Terče jsou zejména vhodné na velkých plochách s velkým provozem, neboť zaručují plynulý odtok vody i při velkých přívalových deštích.

Dlažbu pokládáme přímo na izolační souvrství střešního pláště bez nanášení vrstvy betonu či lepidla. Dlažba je pevně usazena v terčích aniž by docházelo k bočním pohybům. Terče jsou vyrobeny z umělé hmoty (liten), tak aby nepoškodily izolační souvrství a plnily svoji funkčnost i z hlediska zatížení a propustnosti vody. Při kladení na izolaci z PVC doporučujeme pod terč použít textilii min. o hmotnosti 300 g.

TERČE pod prefabrikovanou dlažbu slouží pro kladení teracové, betonové či kamenné dlažby na sucho. Terče mají diametr základny 208 mm a na líci ve čtvrtinách kruhu speciální vyčnívající trny dlouhé cca 15 mm, které určují tloušťku spáry mezi dlaždicemi.  Uložená dlažba spočívá vždy svým rohem na čtvrtině kruhové podložky. Trny zaručují, že dlažba na všech stranách perfektně sedí.

Gumová podložka

Všechny dodávané samonivelační terče jsou automaticky dodávány včetně gumové podložky na hlavě terče. Gumová podložka slouží pro vyrovnání drobných nerovností a také přispívá k eliminaci kročejové neprůzvučnosti do podkladní konstrukce. Podložka je v případě potřeby dělitelná.

Podložka (hlava) má diametr 120 mm. Trny, určující spáru mezi dlažbou mají tloušťku 2,2 mm. V případě potřeby můžeme spáru rozšířit pomocí distančních křížků. Trny se snadno dají odstranit pro pokládku dlažby v rozích. Kloub umožňuje pohyb hlavy a tím vyrovnávat sklon terasy až do 5%.

Rektifikační šroub umožňuje nastavení výšky terče od 65 – 95 mm.

Závit udržuje šroub v nastavené výšce

Základna má diametr 208 mm.

Technické parametry:

Země původuČeská republika
Rozměr skutečný6,5x9,5
Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (18)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz