1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Vodovodní baterie
  4. Era
  5. EBS Era baterie umyvadlová ...

EBS Era baterie umyvadlová s výpustí chrom

EBS Era baterie umyvadlová s výpustí chrom

Dostupnost:
Sklad Plzeň: 21 ks
Sklad Praha – Uhříněves: 1 ks
Výrobce:
Série:
Vaše cena:
2 349 Kč
1 941 Kč bez DPH
1 Ks = 2 349 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: ER075
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 2 Kg / Balení
Informace o produktu

O společnosti TMS:

Vodovodní baterie jsou význačným funkčním prvkem ve vaší koupelně. V případě, že máte nástěnnou nebo stojánkovou baterii, tak ji můžete po 5 letech vyměnit. Ale pokud zvolíte podomítkové baterie, tak je vhodné využívat značkové výrobky, které mají dlouhou životnost.

Dnes je na trhu nepřeberné množství různých designů, ale především značek. Většina vlastních značek různých obchodních řetězců je vyráběna v nízkonákladových zemích jako např. Vietnam, Čína nebo Malajsie. Designově tyto levné baterie nevypadají špatně, ani s povrchovou úpravou nebývá problém, ale většinou se krátce po skončení záruční doby objeví netěsnost baterie, špatná funkčnost kartuše a jiné závady. V té době se obvykle již daný model na trhu neprodává a záleží na vás, zda v koupelně vyměníte jednu baterii nebo všechny, abyste zachovali stejný design. V té chvíli se Vám váš „výhodný nákup“ před několika lety výrazně prodražil.

Z těchto důvodů vám na našem eschopu nabízíme kvalitní značkové baterie s plným záručním i pozáručním servisem. Jedním z těchto výrobců vodovodních baterií je i český výrobce Novaservis jehož produkty nabízíme pod logem TMS. Výrobky TMS vynikají moderními designy, vysokou kvalitou a velmi dobrou cenou. Samozřejmostí je i zde záruční a pozáruční servis.

Technické parametry:

BarvaChrom
Země původuČeská republika

Doprava zdarma - více informací zde

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (6)

Doporučené produkty pro realizaci (3)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz