Tece zvuková izolace pro toalety a bidety

9200010.jpg
Výprodej

Tece zvuková izolace pro toalety a bidety

Dostupnost:
Sklad Praha – Uhříněves: 2 ks
Výrobce:
Doporučená cena:
238 Kč
Ušetříte s DPH:
67% ( 159 Kč )
Vaše cena:
79 Kč
65 Kč bez DPH
1 Ks = 79 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: 9200010
EAN: 4027255005792
Obsah balení: 1 ks
Informace o produktu

Technické parametry:

Země původuČeská republika

O výrobci TECE

Společnost Tece je na trhu již více než 30 let, a i přesto, že dodává své produkty do několika zemí Evropy i Asie, si udržela status rodinné firmy. V Tece ví, že na detailech záleží, a proto se soustředí na výrobu a navrhování exkluzivních řešení do sanitárních prostor.

V nabídce naleznete designová ovládací tlačítka pro WC v barevných kombinacích bílé, černé, ale i s chromovým leskem. Vybírat můžete z klasických tvarů a populární jsou také moderní plochá tlačítka nebo skleněná kruhová. Dvojčinné splachování je samozřejmostí. Potěší vás řešení v několika cenových kategoriích, kdy si vybere zkrátka každý. Mezi použité materiály patří nerezová ocel, sklo, ale také kvalitní plast a další.

Při koupi tlačítka si nezapomeňte pořídit také rámeček pro instalaci do obkladu. Kromě WC tlačítek naleznete v nabídce montážní rámy pro bidety, moduly pro WC se sprchovací nádržkou, splachovací nádrže do sádrokartonu nebo podlahové žlaby.Tece je unikátním spojením inovací, designu a kvality a při nákupu nešlápnete vedle.

Technické parametry Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (13)

Hodnocení obchodu na Zboží.cz