1. Zpět do série
  2. Úvod
  3. Obklady a dlažby
  4. UP
  5. Dekorace Rako Up vícebarevn...

Dekorace Rako Up vícebarevná 20x40 cm lesklý

Dekorace Rako Up vícebarevná 20x40 cm lesklý

Dostupnost:
Na objednávku (Za 30 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Výrobce:
Série:
Doporučená cena:
799 Kč / m²
Ušetříte s DPH:
15% ( 120 Kč / m² )
Vaše cena:
679 Kč / m²
561 Kč bez DPH
1 Balení = 1.6 m² = 1 087 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: WADMB512.1
Obsah balení: 1.6 m²
Hmotnost: 20.8 Kg / Balení
Informace o produktu

O sérii UP:

Série UP od českého výrobce Rako je kompromisem mezi nadčasovou klasikou a dokonalou účelností. Série UP poskytuje kombinaci obkladů a dekorace, které spolu perfektně ladí. Série UP nabízí čtyři jednobarevné lesklé obklady v nerektifikovaném formátu 20 x 40 cm a v rektifikovaném formátu 30 x 60 cm. Oba tyto formáty lze libovolně kombinovat s bílými obklady série Bílý System. Díky kombinaci technologie digitálního tisku a barevné glazury, získala série UP designově nenápadný a přitom velmi specifický základní povrch s jemnou kresbou. Pro formát 20 x 40 cm nabízíme zajímavou dekoraci. Její dokonalost je v přirozeném splynutí obložených ploch nebo naopak ve výrazných kompozicích. Série Up spolu s dekoracemi lze použít jak v klasický styl, tak tam, kde zákazník dává přednost přírodním barvám nebo modernímu stylu.

O společnosti Rako:

Lasselsberger, s.r.o. je jediným výrobcem keramických obkladů značky Rako v Česku a zároveň patří mezi nejvýznamnější výrobce v Evropě. Tradiční česká značka Rako se může pochlubit úspěšnou více jak 130. letou historií, během níž vnikla pestrá paleta realizací vytvořených z keramických obkladů a dlažeb. V současné době probíhá výroba v pěti výrobních závodech: Chlumčany, Lubná u Rakovníka, Horní Bříza, Podbořany, Borovany. Lasselsberger, s.r.o. Výroba ekologicky šetrných výrobků je součástí firemní strategie. Průběžné pravidelné zkoušky materiálů zaručují, že každý výrobek splňuje při expedici nejpřísnější kritéria kvality. Vysoká kvalita výrobků Rako odpovídá systémům řízení jakosti a služeb podle mezinárodní normy ISO 9001 a navíc prvotřídní kvalitu potvrzují certifikáty renomovaných zkušebních ústavů.

Video k sérii Up:

Technické parametry:

BarvaVícebarevná
GlazuraAno
PovrchLesklý
KalibraceAno
MrazuvzdornostNe
Tloušťka střepu (cm)0,7
Typ střepuHutný střep
Typ glazuryDigitální tisk
Barevná variabilitaNe
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný19,8x39,8x0,7
Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (6)

Doporučené produkty pro realizaci (5)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz