Alcaplast ovládací tlačítko antic 25x17 cm

BDPZ10P.jpg

Alcaplast ovládací tlačítko antic 25x17 cm

Dostupnost:
Na objednávku (Za 14 dní od objednání)

Skladem u dodavatele

Toto zboží se nachází ve skladu našeho dodavatele. Zašlete nám prosím poptávku a my ověříme disponibilitu a termín dodání.

Výrobce:
Vaše cena:
7 412 Kč
6 126 Kč bez DPH
1 Ks = 7 412 Kč
U Vás do 5 dnů ( GoPay, Dobírka

Obvyklá doba dodání

při formě úhrady dobírkou nebo prostřednictvím GoPay. U volby platby zálohovou fakturou od připsání peněz na účet. Obvyklou dobou dodání je myšlen orientační počet pracovních dnů k doručení.

)
ID produktu: FUN-ANTIC
EAN: 8595580539696
Obsah balení: 1 ks
Hmotnost: 2 Kg / Balení
Informace o produktu

Ovládací tlačítka Flat:

Krásné a elegantní, tak charakterizujeme tlačítka Flat. Ovládací tlačítka Flat byla navržena pro nejnáročnější klienty. Má originální design tvoří čistou linii s ostatními prvky koupelny. Tlačítka Flat téměř nevystupují nad obklad. Jsou vyrobena z kartáčového kovu, tudíž nejsou patrné otisky prstů. Tlačítka Flat lze kombinovat se všemi předstěnovými instalačními systémy Alca.

Charakteristika výrobku:

    • Alcaplast ovládací tlačítko Bronz - antic.
    • Barva: bronz - antic.
    • Délka: 25 cm.
    • Výška: 17 cm.

O společnosti Alcaplast:

Český výrobce sanitární techniky Alcaplast je rodinnou firmou, která prakticky vznikla na „zelené louce“. Během krátké doby se vypracovala a v současnosti má 6 dceřiných společností v zahraničí, exportuje do více jak 70 zemí světa a stala se nejvetším a nejdynamičtější výrobce v oblasti koupelnové a sanitární techniky ve střední a východ­ní Evropě. Alcaplast nabízí více než 450 výrobkůventily, sifony, moduly, žlaby, vpusti, WC sedátka a mnoho dalších komponentů. Alcaplast klade velký důraz na kvalitu a design svých výrobků, je tvůrce trendů, technických řešení a nových designových konceptů. To potvrzuje jejich designová značka Alca, která před­stavuje řadu krásných výrobků s vysokou užitnou hodnotou. Alcaplast spolupracuje s předními českými designéry při tvorbě nových výrobků a pyšní se řadou ocenění, např. Red Dot Award 2014 za kolekci ovládacích tlačítek Flat.

 

Video o společnosti Alcaplast

Technické parametry:

BarvaAntic
Země původuČeská republika
Rozměr skutečný24,7x16,5
Technické parametry Dokumenty ke stažení (1)

Dostupné dokumenty

Poptávka

Našli jste lepší cenu?

Další produkty v sérii (24)

Doporučené produkty pro realizaci (5)

Jedná se o doporučené produkty při standardním použití výše uvedeného produktu. V případě atypického použití nás prosím kontaktujte na emailu: shop@a-keramika.cz nebo telefonem na čísle: +420 373 034 241

Hodnocení obchodu na Zboží.cz